Ayşe Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 04528112268 04528112056
WEB https://aysesahincpl.meb.k12.tr
Adres : Gülistan Mh. Ersin Taranoğlu Cd. No. 5 52010 Gülyalı / ORDU
VİZYON : Türkiye Cumhuriyeti’nin ve tüm dünya ülkelerinin gelecekteki ihtiyaçlarına göre meslek alanları oluşturup, bütün meslek dallarında kalitenin artırılmasında, dünyadaki bilim ve teknolojik gelişmelerin takip edilmesinde, bu bilgi birikimleri ile en iyi eğitimi en doğru metotları sunarak verimli işgücü yetiştirmekte öncü olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milli kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere saygılı, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerili ve özgüveni tam olan, kendisine, ailesine toplumuna ve milletine karşı sorumluluk duyguları ile hareket eden, kendi alanında tüm teknolojik ve teorik bilgiyle donanmış öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : İlçe Merkezinde
Yerleşim Yeri : Gülyalı İlçesi 8100 nufuslu sahil kenarında bir ilçedir. İl merkezine 10 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2022 öğretim yılında 3 öğrenci önlisans programına yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %22
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futbol,Basketbol,Voleybol,Dart ve Masa Tenisi etkinlikleri yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenme ve Staj Hareketliliği Projeleri kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve hibe desteği almaya hak kazanan 2019-1-TR01-KA102-066457 sözleşme numaralı “MESLEKİ EĞİTİMDE AVRUPA FIRSATLARI” projemiz kapsamında Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bölümünden toplam 20 öğrencimiz Almanya ve Portekiz'de bulunan kurumlarda 2 hafta boyunca staj faliyetine katılarak sertifika ve Europass belgesi almışlardır. Okulumuzda Erasmus+ proje çalışmaları devam etmektedir.